Előadóink

A Magyar Állami Operaház magántáncosa,olyan nagy sikerű szerepekben remekelt mint a Spartacus,Tybalt és Petruchio. A TV2 Kismenők című műsorába zsűritagnak kérték fel, azóta folyamatosan részt vesz a csatorna különböző produkcióiban. A Kút című magyar filmben epizódszereplőként nyújtott nagy sikerű alakítást.

 

Számos színdarabban és tévéfilmben szerepelt nagy sikerrel. A Tv2 napi sorozatában 2005 óta főszerepet játszik. Kitűnő karakterével és remek humorával lopta be magát az emberek szívébe.Emellett remek hangja van, 2013-ban Kökény Attilával karöltve megnyerte a Nagy Duett című műsort.
2010-ben az X-Faktor című tehetségkutatóban tűnt fel, ahol harmadik helyezést ért el. Karrierje azóta is töretlen, különleges hangjával tűnik ki a hazai előadók közül.

 

Magyarország egyik legkülöncebb előadója,sokoldalúságával hívja fel magára a figyelmet,rendszeres szereplője a hazai kereskedelmi csatornák műsorainak.Önálló estjeivel nagy sikerrel szerepel a legnívósabb budapesti szórakozóhelyeken.

 

Főleg hip-hop stílusban táncoló héttagú táncegyüttes.2012-ben nagy sikerrel szerepeltek a Csillag Születik című tehetségkutatóban.Színvonalas és különleges műsoraikkal azóta is a világot járják,de itthon is rengeteg felkérésnek tesznek eleget.Blacktime Hip-Hop néven tánciskolát alapítottak,amelynek napjainkig is több száz tagja van

 

 

2010-ben a Megasztár zenei tehetségkutató műsor révén vált országszerte ismertté. A fináléban Eric Gast-től (Britney Spears producerétől) nem mindennapi ajándékot kapott, Britney első platina lemezének (Oops!… I Did It Again) eredeti példányát, melynek hátoldalán mindketten kifejezték elismerésüket. A producer rengeteg hasonlóságot vélt felfedezni a fiatal Britney és közte.A televíziós műsor után indult be igazán a karrierje: sorra kapta a színházi felkéréseket és jelentek meg saját dalai, videoklipjei, majd 2012-ben megjelent róla egy könyv Patai Anna – Álmok útján címmel, egy elbeszélés a felfedezése után történtekről, amelyet Gregori Erzsébet írt. Patai Anna példaképei közt emleget híres énekeseket: Christina Aguilera, Adele, Michael Jackson. 2014-ben részt vett egy Japánban rendezett nemzetközi énekversenyben, ahol 20 versenyző közül 2. helyezést ért el. 2015-ben ismét indulhatott, és akkor már megnyerte a versenyt.

Scroll to Top